Raskasta Joulua 20-vuotisjuhlaristeily 23.-24.11.2024 Baltic Princessillä

LIVE Risteilyt ylpeänä esittää!

Jo kahdenkymmenen vuoden ajan suomalaisia viihdyttänyt ja kiinteäksi osaksi suomalaista jouluperinnettä kasvanut Raskasta Joulua järjestää vuoden kovimmat pikkujoulut 20-vuotisjuhlaristeilyllä! Luvassa on spektaakkelimainen risteily, jossa ohjelmaa ja juhlan aihetta on laivan lähdöstä aina satamaan paluuseen saakka!

Tunnelma on riehakas, kun Raskasta Joulua solisteineen valtaa Baltic Princessin. Risteilyn huippusolistit julkaistaan myöhemmin. 

Raskasta Joulua -juhlakonsertin lisäksi menomatkaa maustavat alkuillassa esiintyvät laivan showbändi Heavy Metal Revolution ja Sea Pubin puolella viihdyttävä Timeless Rock Duo akustisilla rock-covereillaan. Iskelmä Baarissa on lauluintoisille luvassa pikkujoulukaraoke ja klubilla myöhään yöhön jatkuvat pikkujoulurytkeet. Ja mitäpä olisi risteily ilman Rock & Roll Sensation -yhtyettä ja Rock Dj Sändiä, jotka viihdyttävät pikkujoulukansaa aina yön pikkutunneille asti!

Baarista voit hakea tunnelmaa Raskasta Joulua -drinkkien muodossa ja ravintolassa voit herkutella vaikkapa Raskasta Joulua – menulla tai sitten vaan ”kevyemmin” Raskasta Joulua Burgerilla!

Paluumatkan aamu aloitetaan Raskasta Joulua -tietovisalla, jonka jälkeen livemusiikin diggailu jatkuu, sillä luvassa on iltapäivään ennennäkemätön Raskasta Joulua Ultimate Jam Session housebändinään Rock & Roll Sensation ja erikoisvieraina nähdään tuttuja kasvoja Raskasta Joulua -yhtyeestä. Ja tokihan risteilyllä on mahdollisuus päästä tapaamaan Raskasta Joulua -tähdet meet & greetissä. Näitä pikkujouluja et halua missata!

Unohtaa ei myöskään sovi pikkujoulutuliaisia, raskaimmat sellaiset löytyy laivan tax-freesta.

Ole VIP!

Raskasta Joulua -Risteilylle on mahdollista ostaa myös raskaahko VIP-paketti, johon sisältyy suositun stand-up koomikon show. Tällä risteilyllä nauretaan Robert Petterssonin kanssa. VIP-paikkoja on myynnissä rajoitettu määrä, joten varaathan oman paikkasi ajoissa!

Raskasta Joulua VIP:

Sisältö:

– Raskasta Joulua VIP -tonttulakki
– Raskasta Joulua VIP-passi ja kaulanauha
– Raskasta Joulua VIP-tilaisuus Iskelmä baarissa (kesto 75min)
– Glögi
– Stand-up: Robert Pettersson

Hinta: 39 eur

First Class hyttipaketit

Risteilylle on mahdollista ostaa myös eksklusiivisia First Class -hyttipaketteja, jolloin majoitut laivan parhaissa sviiteissä tai deluxe-hyteissä.

First Class hyttipaikat sisältävät:

Executive suite: Erikoisaamiainen Grill Housessa, Minibaarin juomat sekä Raskasta Joulua VIPin.

Suite: Erikoisaamiainen Grill Housessa, Minibaarin juomat sekä Raskasta Joulua VIPin.

DeLuxe: Erikoisaamiainen Grill Housessa, Minibaarin juomat sekä Raskasta Joulua VIPin.

Liput myynnissä pe 28.5. klo 9

www.matkapojat.fi/raskastajoulua

Artistit:

Baltic Princess

Baltic Princess on Itämeren menevin lomakohde, jossa herkutellaan tasokkaissa ravintoloissa ja nautitaan huippuesiintyjistä, musiikista, tanssista ja uusista elämyksistä lähes kellon ympäri!