MeriHelvetti 15.4.2023 Turusta Baltic Princess

Tampereen kesän raskain festivaali lähtee merelle!

MeriHelvetti-risteily seilataan huhtikuussa Turusta Baltic Princessillä. Vaihtoehtometallin puolesta Tampereella vuodesta 2015 liputtanut SaariHelvetti-festivaali siirtyy keväällä hetkeksi merelle. MeriHelvetti-risteily vie juhlijat Turusta Kapellskäriin ja takaisin 15.-16. huhtikuuta 2023.

HUOM risteily on K-18!

SaariHelvetin tyyliin myös MeriHelvetissä soivat raskaan musiikin rankimmat genret. Laivaan astuvat Turmion Kätilöt, Finntroll, ruotsalainen In Mourning, Rytmihäiriö, Fear of Domination, Bloodred Hourglass, Netta Skog ja S&M dj’s.

– SaariHelvetin taika toimii myös merellä. Kiinnostus ja lipunmyynti kiihtyy MeriHelvetin ympärillä; osa hyttiluokista alkaa olla jo täynnä. Varmista siis mukanaolosi tai hanki joulun raskain lahja pian.

MeriHelvetti on luonteva jatke festivaalilllemme: kun Viikinsaareen mennään laivalla, MeriHelvetti kelluu alusta loppuun, promoottori Rowan Rafferty pohtii.

– MeriHelvetin ohjelma on silkkaa asiaa: industrialia, bläkkistä, peikkometallia, synkkää raskautta ja tietenkin surmacorea. Uskon ja suorastaan tiedän, että tältä risteilyltä poistuu tyytyväisiä metallipäitä, Rafferty jatkaa.

Line up:

Turmion Kätilöt
Finntroll
In Mourning (SWE)
Rytmihäiriö
Fear of Domination
Bloodred Hourglass
S&M dj’s
Netta Skog
Mattias IA Eklundh -kitaraklinikka
Heikki Saari -rumpuklinikka
Hevikaraoke
Trubaduuri Matti Oksa
Taikuri Risto Leppänen

saarihelvetti.fi

nem.fi

Baltic Princess

Baltic Princess on Itämeren menevin lomakohde, jossa herkutellaan tasokkaissa ravintoloissa ja nautitaan huippuesiintyjistä, musiikista, tanssista ja uusista elämyksistä lähes kellon ympäri! 

Risteilyliput ja lisätiedot