ANKKURIT IRTI! Baltic Princess Turusta 17.9.2022

LIVE Risteilyjen* huippusuosioon nousseet risteilyt rantautuvat yleisön pyynnöstä Turkuun, kun ANKKURIT IRTI! tuo Baltic Princessille kaikkien aikojen bileristeilyn. Tätä risteilyä ei missään tapauksessa kannata jättää väliin, sillä pelkästään huikea artistikattaus tulee olemaan tajunnanräjäyttävä.

Baltic Princessin yökerhon stagelle nousee eittämättä Suomen suosituin bilebändi Portion Boys. Tämä hurjassa nousukiidossa oleva bändi myy tällä hetkellä niin talot kuin laivatkin täyteen, eikä täten suurempia esittelyjä kaipaa.

Tukholmaan kun mennään, olemme luonnollisesti ottaneet huomioon myös naapurirakkauden ja tästä syystä lavalla kuullaan ja varsinkin nähdään myös Ruotsin viiksekäs lahja tanssimaailmalle – Günther. Eikä tässä vielä kaikki, kaikkien rakastama ysärimestari Oku Luukkainen kaappaa laivan tanssilattian haltuunsa ja hänen lisäkseen Suomi-diskon peruspilarit, 2020 -luvun ”Matti ja Teppo”, Pasi ja Anssi hurmaavat risteilykansaa. Juhlakansaa riemastuttaa läsnäolollaan myös Rauman lahja Hesalle, HesaÄijä.

Lisää live-artisteja ja DJ’tä tulemme julkaisemaan lähiaikoina!
Baltic Princessille rakennetaan neljä stagea ja bileet jatkuvat koko risteilyn ajan. Itämeren parhaimmalla bileristeilyllä bailataan siis 23-tuntia putkeen!

HUOM risteily on K-18v.! Risteily toteutetaan yhteistyökumppanimme Matkapojat Oy:n kanssa.

*RetroLiveSuomen, Sahara Agencyn ja Prime Time Musicin risteilyt kulkevat jatkossa LIVE Risteilyt -nimellä.

Artistit