Lakon & Herban 30V-juhlaristeily 27.4.2024 Turusta Baltic Princessillä

LIVE Risteilyt ylpeänä esittää!

LAKON & HERBAN 30V-JUHLARISTEILY 27.-28.4.2024!

Kyllä, totta se on. Tämä SuomiTuben tähtiduo nähdään vuosien tauon jälkeen vihdoinkin yhdessä! Moni muistaa varmasti Lakon ja Herban Boksin, Lakko x Herba YouTube -kanavan sekä kulttimainetta nauttivan Aamuyö -hitin. Näihin tunnelmiin on mahdollista palata Lakon & Herban 30V -juhlaristeilyllä, jossa juhlistetaan yhdessä herrojen yhteistä uraa sekä 30-vuotis synttäreitä. Tapahtuman juontaa Lakon ja Herban pitkänlinjan ystävä ja niin ikään 30 vuotta hiljattain täyttänyt ZoneVD.

Laiva on täynnä Lakko ja Herba -aiheista ohjelmaa. Luvassa on huikea lavashow niin menomatkan iltana kuin myös paluumatkan aamupäivällä. Show’ssa muistellaan noin 10 vuoden mittaista matkaa YouTubessa haastattelujen, yllätysten sekä erilaisten haasteiden kautta. Kirsikkana kakun päällä Aamuyö-kappaleen ensiesitys livenä! Risteilyllä pääset nauttimaan myös monenlaisesta oheisohjelmasta sekä tietysti tapaamaan Lakon, Herban ja ZoneVD:n meet & greetin merkeissä. Jokainen lippu oikeuttaa yhteen meet & greet käyntiin jossa mahdollisuus napata yhteiskuvat.

Lippuja on rajoitettu määrä, joten varaa paikkasi ajoissa mukaan ainutlaatuiselle risteilylle. Huomioi myös, että Executive Suite, Suite, DeLuxe tai A Premium luokan hytit sisältävät VIP-liput, joihin kuuluu normaalin risteilykokemuksen lisäksi special meet & greet. Special meet & greetissä pääset seuraamaan yhteistä pienen porukan pelihetkeä, jossa muutama onnekas valitaan pelaamaan Lakon ja Herban kanssa.

Liput risteilylle matkapojat.fi/lakkojaherba

Baltic Princess

Baltic Princess on Itämeren menevin lomakohde, jossa herkutellaan tasokkaissa ravintoloissa ja nautitaan huippuesiintyjistä, musiikista, tanssista ja uusista elämyksistä lähes kellon ympäri!