Tietoa meistä

LIVE Risteilyt

Sahara Agencyn, Prime Time Musicin ja Retro Live Suomen risteilyt kulkevat nyt LIVE Risteilyjen nimellä. Olemme toteuttaneet lukuisia menestyksekkäitä bileristeilyjä jo vuodesta 2015 lähtien ja risteilyperheeseemme kuuluvat mm. JouluJolla, Parasta Ennen, Ysäri, Ankkurit Irti!, MeriHelvetti ja Blind Channel-risteilyt. 

Risteilyjä järjestämme sekä Helsingistä että Turusta. 

Risteilyjemme lipunmyynnit toteutetaan yhteistyökumppanimme Matkapojat Oy:n kanssa. Matkapojilla on myös erittäin kattava tilausajoverkosto sekä Helsingin Länsiterminaaliin että Turun satamaan, joten lähteminen risteilylle on tehty mahdollisimman helpoksi.

Sahara Oy

Sahara Oy on vuonna 2007 perustettu suomalainen yritys. Toimistomme sijaitsee Kaapelitehtaalla, Helsingissä.

Ohjelmatoimistona olemme erikoistuneet vastaamaan maamme nimekkäimpien artistien, bilebändien ja trubaduurien esiintymistoiminnasta. Yhtiömme toiminnan selkärankana on lukuisat, vuosia kestäneet kumppanuudet mm. Tallink Siljan, Happy Hour Restaurantsien, Ihku -ravintoloiden sekä monien suosittujen ilta- ja terassiravintoloiden kanssa. Aina Helsingistä Kittilään asti. 

Yritys kuuluu Kauppalehden Suomen vahvimmat 2022 -yritysten joukkoon

Prime Time Music Oy

Prime Time Music Oy on Tampereella vuonna 2006 perustettu ohjelmatoimisto, joka keskittyy etupäässä pop-, dance- ja klubimusiikkiin.
Toimimme koko Suomen alueella sekä muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa yhteistyöverkostomme kautta.

Asiakkaitamme ovat tapahtumajärjestäjät, festivaalit, klubit ja yritysasiakkaat. Yhtiö järjestää myös omia tapahtumakonsepteja ja kiertueita. 

Yhtiö edustaa useita kotimaisia artisteja, kuten Portion Boys, Aikakone, Pasi ja Anssi sekä DJ PartaMatti Airaksinen, DJ Ice K ja Oku Luukkainen.

Ulkomaisista artisteista tuomme maahan mm. Scooter, Basshunter, Basic Element, Tungevaag, ItaloBrothers, Basic Element, DJ Bobo ja Thomas Anders.

Luottoluokitus on AAA.