Meemitalo-risteily 29.4.2023 Turusta Baltic Princess

Kaikkien aikojen ENSIMMÄINEN lapsille ja nuorille suunniteltu tubettajien ja tiktokkaajien 22 tuntinen Meemitalo-risteily lähtee Turusta Silja Linen Baltic Princessillä la 29.4.!

Meemitalo-risteily tuo ensimmäistä kertaa huippusuositut vaikuttajat – Niko ja Santtu, Ella & Helmi, Weksi, Mr. Zeus, Katja Hiltunen, Arttu Laitinen ja Nino Ärling – laivalle viihdyttävän koko perheen tapahtuman merkeissä. Luvassa on interaktiivinen lava-show, jonka ohjelmassa visailuja ja kisailuja esiintyjien kesken sekä tietysti Meet & Greet. Lisäksi erikoisohjelmana on mahdollista kokea Meemitalon esiintyjien oma DJ-show. Lähde mukaan risteilylle pitämään hauskaa ja tapaamaan Suomen ykkösvaikuttajia!

 

Meemitalo on Suomen ensimmäinen somettajien yhteinen kommuuni, johon kuuluu 10 suosittua tubettajaa ja tiktokkaajaa. Meemitalon jäsenillä on somessa yhteensä yli 3 miljoonaa seuraajaa. Niko ja Santtu perustivat Meemitalon vuonna 2020 ja nyt Meemitaloon kuuluvat myös Ella & Helmi, Weksi, Katjanen, Mr. Zeus, Nino Ärling ja Arttu Laitinen. Itse Meemitalo sijaitsee Tampereella ja sieltä löytyvät skeittiparkki, trampoliini, vaahtomonttu, kuvausstudio, pelihuone sekä muita kuvaustiloja. Meemitalo on jäsenten yhteinen kuvaustila, jossa monet videot, haasteet ja Tiktokit kuvataan yhdessä.

Baltic Princess

Baltic Princess on Itämeren menevin lomakohde, jossa herkutellaan tasokkaissa ravintoloissa ja nautitaan huippuesiintyjistä, musiikista, tanssista ja uusista elämyksistä lähes kellon ympäri!