MeriHelvetti-risteily 13.4.2024 m/s Victorialla Helsingistä

 

 

LIVE Risteilyt ylpeänä esittää!

MERIHELVETTI-RISTEILY 13.4.2024

Luvassa on täysipainoisen helvetillinen sessio Suomenlahdella

Ensimmäinen MeriHelvetti-risteily seilattiin Itämerellä keväällä 2023.

Huhtikuussa 2024 on aika kokea metalliristeilyn toinen osa. MeriHelvetin laiva Tallink Victoria I irtoaa Helsingin Länsisatamasta lauantaina 13. huhtikuuta ja palaa samaan paikkaan seuraavana päivänä.

MeriHelvetin liput tulevat saataville Matkapoikien myyntikanaviin torstaina 30. marraskuuta ja hyttiluokkia sekä kokoja on tarjolla jokaiseen makuun. Ensimmäisessä vaiheessa risteilylle pääsee joulupukin erikoishintaan: hinnat nousevat hieman, kun vuosi vaihtuu.

Victoria I:llä esiintyvät ainakin nämä yhtyeet: Battle Beast, Ensiferum, ten56., Lähiöbotox, Mors Subita ja Nyrkkitappelu. Lisäyksiä ohjelmaan on vielä tulossa, joten luvassa on täysipainoisen helvetillinen sessio Suomenlahdella.

Ohjelmiston eksoottisin esiintyjä tulee Ranskasta. Nimi ten56. tarjoaa kuitenkin tuttua raivoa: bändin mörisijänä toimii yli 10 vuotta Betraying The Martyrsin keulassa iskenyt Aaron Matts. Yhtyeeltä ilmestyi tänä vuonna albumi Downer, jonka deathcore on todella tylyä ja vahvaa.

MeriHelvetin kovat kotimaiset käyvät läpi raskaan musiikin tyylisuuntia linjakkaasti. Battle Beastin power metal menestyy kansainvälisellä tasolla, Ensiferum on yksi suomalaisen folk metal -genren suuruuksista, Lähiöbotox järjestää aina kuumat kinkerit rapin ja metallin naittavalla musiikillaan, Mors Subita puhaltaa kylmää ja kiihkeää pohjoisen puhuria ja Nyrkkitappelu tuo laivalle annoksen häpeilemätöntä katujen soundia ja asennetta.

Jo ennen risteilyä lauantaina alkaen kello 16.30 Länsiterminaalissa on luvassa helvetilliset etkot, kun EsiHelvetin baari avautuu ja teemaan sopiva musiikki vie sisään MeriHelvetin jykevään tunnelmaan.

MeriHelvetin tuottajana toimii tamperelainen ohjelmatoimisto Nem Agency ja se toteutetaan yhdessä kotimaisen LIVE Risteilyiden kanssa.

Nem Agency vastaa myös Tampereen Viikinsaaren SaariHelvetti-festivaalista. Elokuun ensimmäisenä viikonloppuna on luvassa historian kymmenes SaariHelvetti, joten vuonna 2024 on aihetta juhlaan. SaariHelvetti julkistaa ensimmäiset esiintyjänsä joulukuussa 2023.

MERIHELVETTI
13.-14.4.2024
Tallink Victoria I
Helsinki – Tallinna – Helsinki
lähtö la 13.4.2024 klo 18.35, paluu su 14.4.2024 klo 16

BATTLE BEAST
ENSIFERUM
TEN56. (FRA)
LÄHIÖBOTOX
MORS SUBITA
NYRKKITAPPELU
MOOTTÖRIN JYRINÄ
ASIM SEARAH
DJ ANTTI KNECKT
DJ RONI
TRUBADUURI TUOMAS LEHTO
UNISEX BINGO
HEVIKARAOKE

 

Hytit alk. 69 e/matkustaja, matkaliput myy Matkapojat.

Liput: http://www.matkapojat.fi/merihelvetti

Hyttien hinnat nousevat 31.12.2023 jälkeen.

saarihelvetti.fi
nem.fi

Artistit

Victoria I

  • Avarat tilat, kaksikerroksinen Starlight-yökerho, disco ja kaksi baaria
  • Neljä ravintolaa ja kahvila
  • Lähes tuhat neliömetriä myymälätiloja
  • Saunaosasto, jossa perinteinen ja turkkilainen sauna sekä poreallas