JouluJolla 4 -risteily 8.12.2023 Turusta Baltic Princessillä

LIVE Risteilyt ylpeänä esittää!

JouluJolla 4 -risteily 8.12.2023 Turusta Baltic Princessillä

Vuosina 2018, 2019 ja 2021 huippusuosioon nousseet The Original JouluJolla -risteilyt saavat jatkoa joulukuussa kun JouluJolla 4 jatkaa Itämeren suurimpien pikkujouluristeilyjen perinnettä tällä kertaa Turusta Baltic Princessillä.

Tälläkin kertaa seura on iloista ja esiintyjät Suomen kärkikaartia. Suomirockin legenda Apulanta saa seurakseen Emma Gaalassa Vuoden Iskelmä -palkinnon voittaneen Olli Halosen, lukuisista jättihiteistään tunnetun Teflon Brothersin ja Suomidiscon uudet peruspilarit Pasin ja Anssin. Myös kotimaisten estradien supertähti Meiju Suvas nähdään esiintymässä yhdessä housebändin kanssa, mutta nähdäänköhän Meiju myös lavalla muiden Jolla-artistien kanssa? Se jää nähtäväksi!

Huippubändien lisäksi menomatkaa maustavat risteilyn isäntä Esko Eerikäinen, Sea Pubin puolella DJ:n luoma After Ski -fiilis, Iskelmä Baarissa pikkujoulukaraoke ja Klubilla myöhään yöhön jatkuvat pikkujoulurytkeet.

Paluumatkan aamu aloitetaan vinyylibrunssilla jonka jälkeen livemusiikin diggailu jatkuu, jorataan DJ:n tahdissa, lauletaan karaokea, pelataan säilykekinkku-bingoa ja syödään tukeva lounas sekä tehdään jouluostoksia laivan myymälöissä.

Kyseessä on Itämeren suurin pikkujouluristeily jossa pikkujoulukansa juhlii laivan lähdöstä aina satamaan paluuseen saakka!

Laivan Iskelmä Baarissa VIP-pakettiin kuuluva Jacke Björklundin tähdittämä Stand-Up show. Paikkoja rajoitetusti joten varaathan oman paikkasi ajoissa!

Oikeudet ohjelmamuutoksiin pidätetään.

Line-up:

APULANTA
TEFLON BROTHERS
OLLI HALONEN
PASI JA ANSSI
MEIJU SUVAS
DJ ICE K
ESKO EERIKÄINEN
JACKE BJÖRKLUND (VIP)

JouluJollalle nyt näppärästi uusilla Bilebusseilla!

Eikö nappaa itse lähteä ajamaan Turun terminaaliin, tai etsimään parkkipaikkaa vieraassa kaupungissa?
LIVE Risteilyjen ja Matkapoikien Bilebussilla pääset helposti kotipysäkiltäsi Turun satamaan. Ja tietenkin risteilyn jälkeen takaisin.
Uutuutena myös non-stop LIVE Risteilyt Shuttle suoraan Helsingistä pysähtymättä Turun satamaan.
Tsekkaa reittikartta ja varaa oma bilebussimatkasi Matkapojilta, hinnat alk. 32€ / menopaluu.
Joulujolla -risteily:

Pe 8.12.2023
Baltic Princess
Turku-Kapellskär-Turku
K-18

Liput ja lisätiedot: www.matkapojat.fi/joulujolla

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/194843890059098

JOULUJOLLA VIP

Sisältö:

  • JollaVip-tonttulakki
  • JollaVIP-passi ja kaulanauha
  • JollaVIP-tilaisuus Iskelmä Baarissa (kesto 75min)
    • Glögi
    • Stand-up: Jacke Björklund

Hinta: 37eur

Artistit:

Baltic Princess

Baltic Princess on Itämeren menevin lomakohde, jossa herkutellaan tasokkaissa ravintoloissa ja nautitaan huippuesiintyjistä, musiikista, tanssista ja uusista elämyksistä lähes kellon ympäri!